Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Poklon do 30 KM

07.12.2022.

Vrijeme praznika u svima budi poseban duh i želju da svoje najdraže (a i sebe) usrećimo poklonom koji će nam idealno pristajati. Ove zime budite neko čiji će se pokloni pamtiti. Poklonite nešto smisleno i vrijedno, nešto što će na pravi način pokazati koliko se brinete i koliko volite drage ljude kojima ste okruženi. Zbog toga je naša OREA zajednica idealno mjesto gdje možete pronaći baš to – iskren i promišljen praznični poklon. Mi znamo da svaki poklon koji je krojen za individualne potrebe vaših najmilijih i vas samih, ne mora da košta previše.

Izdvajamo vam proizvode naših kreativaca na OREA platformi koje ove zime možete pokloniti i biti sigurni da nekome poklanjate unikatne, pažljivo smišljene i pravljene proizvode koji će da traju i istinski vrijede. Pogledajte nekoliko naših ideja za poklone do 30 KM koje možete pronaći na OREI! 

Dolazak nove godine često znači započinjanje novih navika. Sigurni smo da u vašem društvu imate osobu koja svakog decembra donese mnoštvo odluka za narednu godinu. Pomozite njoj/njemu ili pak sebi da bude organizovaniji/a uz idealan poklon – HandmadebyAzra ROKOVNIK po cijeni od 20 KM. Izaberite rokovnik napravljen od savitljive eko-kože u koji možete umetnuti nekoliko različitih notesa za zapisavanje svih ideja i odluka. Više neće biti potrebno da svakih nekoliko mjeseci idete u potragu za novim rokovnikom, jer ovaj HandmadebyAzra rokovnik će zauvijek biti sa vama! 

Ako je novogodišnja odluka zdravija ishrana, onda je izbor za poklon očigledan – PEKMEZ U IBRIKU iz Zelenare butik zdrave hrane po cijeni od 30 KM. Inspirisani tradicijom, Zelenara butik zdrave hrane koristi zemljano posuđe kao svoje pakiranje što čini ovaj poklon još posebnijim. Iz ljubavi prema prirodi i povijesti, kreirali su jedinstveni Maksuz zemljani ibrik u koji su zapakovali vitaminsku bombu - pekmez od slatke jabuke. Ovaj jedinstveni domaći predmet je izvrstan način da podijelite ljubav sa vama dragim ljudima jer ipak, znate šta kažu - ljubav ulazi na usta! 

Ni ove novogodišnje praznike nismo zaboravli one najmlađe. Da svaki obrok postane zanimljiviji, tu su drveni tanjirići raznik oblika brenda In.wonnderland po cijeni od 25 KM. Napravljeni su sa najvećom pažnjom od sigurnih materijala, potpuno ekološki prihvatljivi. Kako bismo našim najmlađima stvorili zdrave navike i kako bi im obroci i užine bili pravo zadovoljstvo, za njih odaberite ove drvene tanjiriće najinteresantnijeg dizajna. 

Najveći poklon koji možemo dati nekome je neko novo iskustvo ili znanje. Zato za naše najmlađe, ali i one malo starije imamo poklon koji pruža baš to. Poklonite im zabavnu igračku YOYO, brenda Skule po cijeni od 12 KM. Stariji neće moći odoliti ovoj igračku koja vraća u prošlost a dječica će se uz ovu igračku zabavljati, raditi na spretnosti i koncentraciji. 

Ako ste se odlučili da nekome poklonite nakit, onda neka on bude poseban i unikatan. Studio Ivy Q pravi nakit zbog kojeg nećete ostati neprimijećeni. Naš favorit koji vam predstavljamo su „BOWIE Glam Bolts“ naušnice po cijeni od 30 KM. Pokažite ljubav vašim najdražim osobama sa naušnicama veselih boja i smjelog dizajna iz studija Ivy Q.

Zakoračite u magični svijet OREA platforme i otkrijte posebne poklone vrijedne poklanjanja – osmišljene za svačiji budžet! Garantujemo da ćete pronaći nešto za sebe i vaše najdraže stoga požurite i unesite kreativnost u vaš život.